

-Така ли, решил бил, а мен попита ли ме?

-Утре класната ти ме вика в училище.Защо?
-Не знам, не съм я виждам от месец.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
На 8-ми март тук ще е повече от празнично
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Преди да нахлуят в кухнята, Стефан и Цецо Добреви се похвалиха, че още преди 35 години дядо им е открил капанче на плажа във Варна
Лайфстайл календар 2025: Музика, мода и магия!
За сладкар пък плаща също солидна заплата - 4500 лева
Класическите ястия, които всички познават и ценят, се приготвят с авторски почерк и първокласни продукти
При гарнирането използвал магарешки кашкавал
Нужни са 262 000 работници и специалисти